Poduzeće Čaltex d.o.o. osnovano je 1986.g. s ranijim iskustvom u tekstilu.Poduzeće sa proizvodnjom poliuretanske pjene (spužve) kao osnovnom djelatnošću je strukturirano u tri glavna odjela:
1. uprava koja također podrazumijeva, nabavu, prodaju, financije, i transport
2. proizvodnja i prerada pjene
3. proizvodnja madraca i jastuka

Poduzeće trenutno posluje u prostorima veličine cca 4000m2, sa kompletno izgrađenom infrastrukturom.

Prateći zahtjeve tržišta te ulaganjem u proizvodnju sirimo paletu naših proizvoda te uz tipove poliuretanske pjene proizvodimo i regenerat, visco elastic te time zaokružujemo nas proizvodni pogon. Uz proizvodnju spužve razvijamo i dodatne servise kao sto su rezanje, oblikovanje, mljevenje, itd. U skladu sa našim prijašnjim iskustvom u tekstilu te budući da imamo dugogodišnje iskustvo u proizvodnji poliuretanske pjene (spužve), i da smo u tome dosegli vrhunac odlučili smo proširiti svoju proizvodnju te otvaramo novu proizvodnu liniju.

Sa proizvodnjom madraca i jastuka čiju središnju jezgru čini najkvalitetnija spužva iz vlastite proizvodnje, sto znači zagarantiranu kvalitetu, zapocinjemo 2008. godine. Naš novi brand nosi naziv SENSO.

Iskustvo koje smo stjecali desetljećima pomoći će nam da zadovoljimo vaše potrebe koje imate za ugodnim i zdravim spavanjem. Svi madraci koji nose naziv SENSO zadovoljavanju ekološke norme, prilagođavaju se Vašem tijelu (visco) i atestirani su od strane ovlaštenih institucija. Pogon za proizvodnju madraca je opremljen vrhunskom tehnologijom u skladu sa europskim normama. Posebnost naše proizvodnje je sto sami proizvodimo repro materijale te nudimo usluge vezenja i štepanja, po želji kupca. Ističemo da smo pri završetku uvođenja "Sustava upravljanja kvalitetom" ISO 9001:2000 kojim ćemo poboljšati našu kvalitetu proizvoda, a time i Vaše zadovoljstvo.

PROFIL TVRTKE

 

 

 

Proizvodnja i prerada spužve / Proizvodnja madraca i jastuka / ČALTEX d.o.o. / Stojičići bb, 71260 Kreševo, BiH
tel. +387 30 800 077 / fax. +387 30 800 078 /
www.caltex.ba / info@caltex.ba

 

 
 
   ČALTEX d.o.o. © sva prava prodržana / SENSO je zaštitni znak firme ČALTEX d.o.o.